https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/aWN0dGVhbXdvcmstbmw%3D/5f91707d852c1/teams2_1_20201022_114357.png

Microsoft Teams en zakelijk bellen?


De meeste mensen hebben wel van Microsoft Teams gehoord of werken er zelfs al mee, maar weet je ook al wat je allemaal met Teams kan doen? Teams is een op chat gebaseerd communicatie platform voor bedrijven dat afstamt van Skype for Business. Zo neemt Teams dus de communicatiemogelijkheden van Skype for Business over en voegt daar nog vele functies aan toe. Zo kunnen gebruikers met elkaar chatten, hun scherm delen, (video)bellen en zelfs groep (video)bellen. Dit verbetert de communicatie tussen elkaar waardoor er nog efficiënter samengewerkt kan worden. Dat is natuurlijk niet het enige dat je met Microsoft Teams zou kunnen of willen doen. Teams is geïntegreerd met Microsoft office 365 dit betekent dat je Microsoft bestanden heel gemakkelijk met anderen kan delen en samen in het bestand kan werken. Dankzij Microsoft 365 en Teams heb je alles overal bij de hand. Maar hoe zit dat met zakelijk bellen?


Teams Direct Routing

Dagelijks bellen we met mobiele telefoons en allerlei applicaties en toch is het bijna onmogelijk om de vaste telefoon weg te denken in de meeste kantoorsituaties. Vaste nummers, toestellen en de bijbehorende telefoonfuncties zoals wachtrijen, keuzemenu’s, voicemails etc zijn er om te blijven in de meeste kantooromgevingen. Met Teams Direct Routing breng je de functionaliteiten van vaste toestellen naar Microsoft Teams. Elke medewerker krijgt een vast-zakelijk telefoonnummer in Microsoft Teams toegewezen. Zij kunnen daarmee bellen en gebeld worden, ze kunnen er mee doorverbinden en hebben natuurlijk ook een voicemail. Afhankelijk van hoe alles ingesteld wordt bel je uit met het algemene kantoornummer of juist met je eigen directe telefoonnummer.

Nu we bijna allemaal vanuit huis werken biedt Microsoft Teams ons de mogelijkheid eenvoudig en snel te communiceren met onze collega's. Met Teams Direct Routing bied je deze mogelijkheid ook om op het zakelijke nummer flexibel en eenvoudig bereikbaar te zijn voor je klanten en leveranciers. Microsoft Teams met Teams Direct Routing geeft je bedrijf de vrijheid doordat het werkt op Windows, IOS, Mac en Android dus voor iedereen is er een applicatie die elkaar verbindt en samenbrengt. Een applicatie met daarin alle functionaliteiten die je gewend bent op kantoor en meer.


Wil je nog meer uit Microsoft Teams halen of wil je meer informatie ontvangen over het bellen vanuit Microsoft Teams. Neem dan contact op met Ralf@ictteamwork.nl of bekijk onze website ictteamwork.nl.

contact opnemen