+31 (0)79 – 363 31 00 info@ictteamwork.nl
ISO/IEC 27001 Gecertificeerd (BSI ISC-221)
N

Complete verzorging van uw ICT

N

Vaste prijzen zonder na-facturatie

N

Betrouwbare IT partner

N

ISO 27001 gecertificeerd

Wilt u een werkplek in de cloud voor iedereen in uw bedrijf creëren, dan vindt u deze diensten bij ICT TeamWork, gevestigd in de omgeving van Rotterdam en Leiden. Werken in de cloud is niet voor niets erg populair tegenwoordig. Wanneer u besluit tot werken in de cloud, kiest u voor eenvoud, gemak en veiligheid. U hoeft namelijk de complexe techniek van de cloud niet zelf in huis te halen, maar neemt gewoon de diensten af van ICT TeamWork, werkzaam in omgeving Rotterdam en Leiden. Veilig en gemakkelijk bestanden uitwisselen, bewerken en delen: het kan!

Kies voor veiligheid en flexibiliteit met onze cloud diensten in Rotterdam en Leiden

Door het afnemen van cloud diensten bij ICT TeamWork, werkzaam in Rotterdam en Leiden, kiest u voor veiligheid en zekerheid. Dat heeft te maken met een aantal factoren. Ten eerste hoeft u vooraf geen investering te maken voor de diensten. U betaalt namelijk per gebruiker. Nog belangrijker echter; met de realisatie van een werkplek in de cloud bent u er zeker van dat uw gegevens altijd veilig en goed bewaard zijn. Wij maken namelijk dagelijks back-ups van al uw gegevens naar een tweede datacenter. Door het afnemen van de cloud diensten van ICT TeamWork, gevestigd in omgeving Rotterdam en Leiden, profiteert u dus van optimale veiligheid en beschikbaarheid tegen slechts minimale kosten.

Meer informatie over de werkplek in de cloud voor uw bedrijf

Door gebruik te maken van de cloud diensten van ICT TeamWork kan iedereen in uw team werken waar hij maar wil en wanneer hij maar wil, door simpelweg in te loggen op zijn bureaublad (zijn eigen werkplek) in de cloud. Bent u geïnteresseerd in onze cloud diensten? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)79 – 363 31 00. Wij vertellen u graag meer over wat onze cloud diensten kunnen betekenen voor uw bedrijf.

 

  • Velden met een * zijn verplicht

ICT TeamWork

Denemarkenlaan 2
2711 EL Zoetermeer
Algemeen: +31 (0)79 - 363 31 00
Servicedesk: +31 (0)79 - 363 31 01
E-mail: info@ictteamwork.nl