+31 (0)79 – 363 31 00 info@ictteamwork.nl
ISO/IEC 27001 Gecertificeerd (BSI ISC-221)

 

TeamCloud, uw kantoor in de cloud

 

Uw volledige kantoor in the cloud: dat is kiezen voor eenvoud, gemak en veiligheid. U neemt de complexe techniek niet meer zelf in huis, maar neemt simpelweg onze diensten af. Geen investering, u betaalt per gebruiker en u bent er zeker van dat uw gegevens altijd veilig en vertrouwd bij ons in de cloud staan.

Een kantoor in the cloud: hoe werkt dat?

Met TeamCloud is uw volledige kantoor in the cloud. Iedereen in uw team kan werken waar hij maar wil en wanneer hij maar wil door in te loggen op zijn bureaublad in the cloud. Binnen TeamCloud kunt u onder andere documenten, e-mails, agenda’s, takenlijsten veilig en vertrouwd bewerken, delen en uitwisselen. TeamCloud past zich aan aan úw wensen en niet omgekeerd: u kunt bijna alle soorten software opnemen in uw eigen TeamCloud omgeving.

Overal en altijd toegang tot uw documenten

TeamCloud is overal ter wereld benaderen. U logt in via uw pc op kantoor, tablet op locatie of zelfs smartphone op uw bureaublad in the cloud, zo zijn u en uw team altijd en overal ‘in touch’. De TeamCloud werkplek bestaat uit een eigen bureaublad op afstand met uitgebreide e-mailfuncties, agenda, bestandsdeling en printen. U werkt met de vertrouwde Windows startknop, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote en met uw persoonlijk geselecteerde software. Als u kiest voor de Professional Office-versie, krijgt u ook de beschikking over Access. U betaalt per gebruiker een maandelijks bedrag u heeft dus geen investeringen meer in verouderde servers of achterhaalde licenties. Verder worden er dagelijks back-ups van al uw gegevens gemaakt naar een tweede datacenter. Uw gegevens staan dus altijd op twee locaties: dat is wel zo’n veilig idee. Met deze slimme oplossing geniet u van optimale veiligheid en beschikbaarheid tegen minimale kosten.

Neem contact met ons op

ICT TeamWork

Denemarkenlaan 2
2711 EL Zoetermeer
Algemeen: +31 (0)79 - 363 31 00
Servicedesk: +31 (0)79 - 363 31 01
E-mail: info@ictteamwork.nl