+31 (0)79 – 363 31 00 info@ictteamwork.nl
ISO/IEC 27001 Gecertificeerd (BSI ISC-221)

TeamCloud, uw kantoor in de cloud

Werken in de cloud is kiezen voor eenvoud, gemak en veiligheid: u neemt de complexe techniek niet meer zelf in huis maar neemt simpelweg onze diensten af. Geen investering, u betaald per gebruiker en bent er zeker van dat uw gevens altijd veilig en vertrouwd bij ons in de cloud staan.

TeamCloud is uw volledige kantoor in de Cloud. Iedereen in uw team kan werken waar hij maar wil, wanneer hij maar wil, door in te loggen op zijn bureaublad in de Cloud. Binnen de TeamCloud kunt u documenten, e-mails, agenda’s, takenlijsten enz. veilig en vertrouwd bewerken, delen en uitwisselen. TeamCloud past zich aan aan úw wensen en niet omgekeerd: u kunt bijna alle soorten software opnemen in uw eigen TeamCloud omgeving.

De TeamCloud is overal ter wereld benaderen. U logt in via uw pc, tablet of zelfs smartphone op uw bureaublad in de Cloud, zo zijn u en uw team altijd en overal “in touch”. De TeamCloud Werkplek bestaat uit een eigen bureaublad op afstand met uitgebreide emailfuncties, agenda, bestandsdeling en printen. U werkt met de vertrouwde Windows startknop, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote en met uw persoonlijk geselecteerde software. Als u kiest voor de Professional Office Versie, krijgt u ook de beschikking over Access.U betaalt per gebruiker een maandelijks bedrag dus geen investeringen meer in verouderde servers of achterhaalde licenties. Verder worden er dagelijks backups van al uw gegevens gemaakt naar een tweede datacenter. Uw gegevens staan dus altijd op twee locaties, dat is wel zo’n veilig idee. Met deze slimme oplossing geniet u van optimale veiligheid en beschikbaarheid tegen minimale kosten.

Neem contact met ons op!

 

ICT TeamWork

Denemarkenlaan 2
2711 EL Zoetermeer
Algemeen: +31 (0)79 - 363 31 00
Servicedesk: +31 (0)79 - 363 31 01
E-mail: info@ictteamwork.nl