hybrid cloud

de voordelen van Office 365 op maat gemaakt voor jouw werksituatie
https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/aWN0dGVhbXdvcmstbmw%3D/649d85f4d5345/chb00615.jpgSHlicmlkIGNsb3VkIElDVCBUZWFtd29yaw==

Wil je wel gebruikmaken van alle voordelen van de cloud, maar niet alle programma’s of gegevens in de cloud zetten? Kies dan voor een hybride cloud-oplossing.

Iedere organisatie heeft andere behoeftes. Met een hybride cloud-oplossing kijken we naar de specifieke behoeftes en mogelijkheden van jouw organisatie en zetten we de cloud-omgeving zo op dat jouw organisatie er maximaal profijt van heeft.

Een hybride cloud is een cloud computing-omgeving die bestaat uit een combinatie van een private cloud, een publieke cloud en mogelijk ook een on-premises infrastructuur. Met een hybride cloud kunnen organisaties de voordelen van de publieke cloud, zoals schaalbaarheid en flexibiliteit, combineren met de controle en beveiliging van een private cloud.

Een hybride cloud kan bijvoorbeeld worden gebruikt om kritieke bedrijfstoepassingen en -gegevens in een private cloud te hosten, terwijl minder gevoelige gegevens en applicaties in een publieke cloud worden gehost om de kosten te verlagen en schaalbaarheid te bieden. Daarnaast kan een hybride cloud ook gebruikt worden om bestaande on-premises IT-infrastructuur te integreren met cloudoplossingen.

Op die manier kun je gebruik blijven maken van alle handige functies van Office 365, zoals SharePoint, OneDrive of Teams, en laat je tegelijkertijd gegevens staan of programma’s draaien op lokale servers.

Is een Hybride Cloud-oplossing wat voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/aWN0dGVhbXdvcmstbmw%3D/649d9ae5eba10/chb00532.jpgCHB00532
  • voordelen van de cloud gecombineerd
    met de voordelen van een server op kantoor

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

vrijblijvende aanvraag