telefonie

Bellen met hetzelfde telefoonnummer op alle apparaten
https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/aWN0dGVhbXdvcmstbmw%3D/649d86350b370/chb00566.jpgQ29tbXVuaWNhdGllIElDVCBUZWFtd29yaw==

Telefonie volledig op maat naar jouw bedrijf

Op het gebied van telefonie is tegenwoordig veel mogelijk. Hieronder hebben wij alle opties voor je op een rijtje gezet. Ben je desondanks toch het overzicht kwijt of twijfel je welke optie het beste bij jouw organisatie past? Neem dan contact op, wij denken graag met je mee.

Vaste hosted telefonie

Met hosted telefonie krijgt jouw organisatie een eigen telefooncentrale in de cloud. Alle apparaten waarmee je kunt bellen, van smartphone tot laptop, maken deel uit van het netwerk, en daarmee van hetzelfde telefoonnummer.

Hosted telefonie kun je makkelijk op- of afschalen, maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN en zorgt ervoor dat jouw organisatie nooit meer een gesprek mist. Bovendien betaal je een vast bedrag per medewerker per maand of kun je kiezen voor onbeperkt bellen, zodat er op financieel gebied nooit verrassingen zijn.

Meer weten over vaste hosted telefonie?

neem contact op

Meer weten over vamo?

neem contact op

VaMo

VaMo staat voor VastMobiel en is zoals de samentrekking doet vermoeden de manier om vaste en mobiele telefonie op kantoor te integreren. Op deze manier worden alle functies van een vaste lijn ook op mobiel beschikbaar en krijgen klanten altijd hetzelfde nummer te zien.

Met VaMo kun je vanaf elke locatie klanten te woord staan, doorverbinden of meerdere gesprekken aannemen. Perfect voor medewerkers die veel onderweg zijn of organisaties met flexibele werkplekken.

Microsoft Teams

Microsoft Teams is onderdeel van Office 365 en biedt de mogelijkheid om op verschillende manieren in teamverband samen te werken. Je kunt chatten, documenten delen, vergaderen en dus ook bellen. Ideaal voor organisaties die al gebruikmaken van Office 365.

Teams werkt ook met een vast telefoonnummer en biedt alle opties die vaste telefonie ook biedt. Je kunt klanten doorverbinden, in de wacht zetten en collega’s toevoegen aan het gesprek. En als je toch belt met Teams, kun je meteen het bestand delen waarover je belt of het document bijwerken.

Meer weten over teams?

neem contact op

Meer weten over zakelijk mobiel?

neem contact op

Zakelijk Mobiel

Geen behoefte aan vaste telefonie of een nummer maar wel op zoek naar de voordeligste manier om zakelijk telefoneren voor jouw organisatie te regelen? Kies dan voor Zakelijk Mobiel.

Met Zakelijk Mobiel kies je de abonnementsvorm die het beste bij jouw situatie past. Of je nou per minuut betaalt of een volledige bundel voor alle medewerkers afsluit, er kan altijd een passende oplossing gevonden worden.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

vrijblijvende aanvraag