een volledig ICT-servicepakket

voor een vast bedrag per maand

een volledig ICT-servicepakket

Fullservice is ons antwoord op al jouw ICT-vraagstukken. Als werkgever heb je de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat werknemers ongestoord kunnen werken. Computers, de software, het internet, notebooks, telefoons: alles moet functioneren. ICT Teamwork neemt deze verantwoordelijk graag van je over.

Ons deskundige en klantvriendelijke team staat klaar om jou te helpen met de dagelijkse ICT-werkzaamheden. Van het aansluiten en installeren van computers tot volledig systeem- en werkplekbeheer en wat daar tussenin zit. Een veilig, vriendelijk, vakbekwaam en volledig servicepakket voor een vast bedrag per maand.

Voor wie?

Fullservice bieden wij aan voor bedrijven die één van onze diensten afnemen. Zodra wij een systeem in beheer hebben, bijvoorbeeld een lokale werkplek, VOIP-telefoon of de cloud, dan doet ons team er alles aan om ervoor te zorgen dat alles blijft draaien zoals het zou moeten draaien. Doet zich er toch een storing voor dan staan wij voor je klaar.

ICT ServiceDesk

Ons team staat elke werkdag tot je beschikking. Heb je een vraag, wil je iets aanpassen, of kom je ergens niet uit, dan helpen wij je direct, zowel per e-mail als telefonisch.

met fullservice ben je verzekerd van:

Kantoorbeheer

beheer

Monitoring, patching, remote backups. Wij beheren de servers, de werkstations, het netwerk en alle andere apparaten zodat jouw bedrijf altijd operationeel is.

Professionele support

ondersteuning

Direct persoonlijk contact, telefonisch of per mail, remote ondersteuning of op locatie. Wie er ook belt, wij staan klaar.

Gecontroleerde veiligheid

veiligheid

Back-ups, Antivirus, -malware en -spam, 24/7 monitoring, onderhoud. Al je data en klantinformatie continu beschermd.

2012

werkplekken hebben wij op dit moment in beheer

99%

van de vragen zijn binnen een half uur beantwoord

5 seconden

voordat jij een medewerker aan de lijn hebt

wij helpen jou stap voor stap op weg

een gestructureerde werkwijze, heldere communicatie en beschikbare specialisten

1
persoonlijk contact
Persoonlijk contact
Wij luisteren goed naar jouw vraag of probleem. En waar nodig vragen wij om meer informatie.
2
grondige probleemanalyse
Grondige probleemanalyse
Voordat we een voorstel doen komen we langs voor een uitgebreide technische inventarisatie. Op basis daarvan bepalen we wat mogelijk is en wat niet.
3
uitvoeren en oplossen
Uitvoeren en oplossen
We gaan aan de slag met de mogelijke oplossingen. We bespreken duidelijk wat we gaan doen en hoe lang dat gaat duren.