overstappen van it partner zonder gedoe?

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/aWN0dGVhbXdvcmstbmw%3D/62ac497539728/pexels-fauxels-31844051_1_20210920_140523_1_20220617_112925.jpgcGV4ZWxzLWZhdXhlbHMtMzE4NDQwNTFfMV8yMDIxMDkyMF8xNDA1MjM=

Vergaderen op afstand, databeveiliging of het vervangen van hardware. Iedereen komt ermee in aanraking. Het zal je niet verbazen dat de inrichting van het IT landschap bij veel bedrijfseigenaren vraagtekens oproept. Nee, we gaan in dit artikel geen 10-delige boekenreeks uiteenzetten over de diversiteit aan IT-oplossingen. Wel leggen we uit waarom een overstap naar ICT Teamwork heel makkelijk is en wat je van ons kan verwachten tijdens het overstapproces😉

/ Analyse

Voordat we beginnen met het beheren van jouw IT-omgeving investeren we tijd in het evalueren van het bestaande IT-landschap. Door een technische en functionele check zorgen wij ervoor dat de oplossing voor jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Hierdoor hebben wij gelijk een duidelijk beeld van jouw organisatie en het doel waar we naartoe werken. Dit zorgt voor duidelijkheid over de te leveren resultaten.

/ Technologie

Wij halen onze kick uit het implementeren, beheren en optimaliseren van systemen en bedrijfsprocessen die jouw werk sneller, makkelijker en efficiënter maken. Wij denken met je mee en doen eventueel verbetervoorstellen.

/ Optimalisatie

Wij hechten veel waarde aan een langdurige samenwerking. Ons team biedt op verschillende niveaus eersteklas support zodat jouw organisatie altijd operationeel is. Door onze services te blijven optimaliseren helpen wij jou om nog succesvoller te zijn. Via onze rapportages kun je op ieder moment de prestaties inzien van jouw oplossing(en). Jij bent altijd in control!

Uiteraard verzorgen wij ook de communicatie met je huidige IT-leverancier(s), zodat je ook daar geen omkijken naar hebt. ICT Teamwork helpt je medewerkers vooruit en geeft jouw organisatie de mogelijkheid te excelleren en accelereren. Heb jij het uitbesteden van jouw IT-beheer al standaard onderdeel van jouw organisatie gemaakt? Neem contact met ons op!

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw ICT ook goed geregeld?

Vul je gegevens in en Ralf regelt het!