thuis optimaal presteren

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/aWN0dGVhbXdvcmstbmw%3D/62ac6137cc481/img_7158_1_20200922_085458_1_20220617_131047.jpgaW1nXzcxNThfMV8yMDIwMDkyMl8wODU0NTg=

Flexibel werken was een stijgende trend en is door het coronavirus in een stroomversnelling terecht gekomen. De pandemie heeft de manier waarop we werken ingrijpend veranderd. Het heeft ons geleerd dat we meer op afstand kunnen doen dan dat we ons ooit konden voorstellen. Flexibel werken is niet meer weg te denken. 

In dit blog delen we wat wij geleerd hebben over mensen en processen om de overstap op flexibel werken succesvol te maken.

/ Personaliseer je werkplek

Een primaire vereiste is het bieden van een geweldige gebruikerservaring. Je wilt er zeker van zijn dat je medewerkers goed zijn uitgerust voor al hun behoefte op ieder moment. Het personaliseren van de werkplek kan helpen om efficiënter en productiever te werken. Zo heeft een frontofficemedewerker andere behoefte dan een developer of juridisch medewerker. Door maatwerk te bieden speel je hier handig op in.

/ Veilige digitale werkplekken

Of het nu gaat om on premise of cloud based IT-oplossingen, data en applicatiebeveiliging is een vereiste. Wanneer je kiest voor een flexibele werkplek voor jouw werknemers is de beveiliging hiervan de verantwoordelijkheid van jouw ICT-leverancier. Een goede beveiliging is geavanceerd en multi-laags. Denk hierbij aan antivirus, OS patching, data encryptie, 24/7 netwerk monitoring en slimme policies om zeker te zijn van een volwaardige protectie van jouw flexibele werkplekken.

/ Werk ononderbroken

Om er zeker van te zijn dat jouw organisatie altijd bereikbaar is, zijn jouw data en online werkplek ononderbroken beschikbaar. Een multi redundante infrastructuur helpt hierbij. De redundantie van servers, netwerk en hardware zorgt ervoor dat jouw ICT altijd op rolletjes loopt.

/ teamservice

Om van flexibel werken écht een succes te maken bieden wij ondersteuning aan de medewerkers die met deze veranderingen om moeten gaan. ict/teamwork brengt “samenwerken, coachen en zorgen voor” in de werkstroom samen zodat iedereen optimaal kan presteren in een flexibele werkwereld.

Wil jij ook een flexibele werkplek voor jouw werknemers? Neem contact met ons op! Wij nemen alle werkzaamheden uit handen. Hierdoor heb jij geen gedoe. Wij zorgen voor de juiste hardware, implementatie, datasecurity, applicatiebeheer, software updates en support.

Hoe ziet jouw ideale flexibele werkplek eruit? Laat het ons weten via onderstaande knop!