+31 (0)79 – 363 31 00 info@ictteamwork.nl
ISO/IEC 27001 Gecertificeerd (BSI ISC-221)

IT oplossingen Den Haag

N

Complete verzorging van uw ICT

N

Vaste prijzen zonder na-facturatie

N

Betrouwbare IT partner

N

ISO 27001 gecertificeerd

Voor al uw IT oplossingen kunt u terecht bij ICT TeamWork, gevestigd in de omgeving van Den Haag. Wij vinden voor ieder MKB bedrijf wel een slimme, passende en efficiënte ICT oplossing. Hierbij kunt u bij ons bedrijf terecht voor de volledige service. Wat uw ICT wensen ook zijn, ICT TeamWork brengt ze in vervulling.

Slimme IT oplossingen voor het MKB, gevestigd bij Den Haag

ICT TeamWork, gevestigd in de omgeving van Den Haag, levert een breed scala aan IT oplossingen voor MKB bedrijven. Zo kunt u bij ons terecht voor uw dagelijkse IT werkzaamheden, zoals het beheren van uw servers, werkstations, netwerk en alle andere apparaten die er mee gekoppeld zijn. U kunt bij ons echter ook terecht voor cloud diensten. Deze online werkplek kan altijd en overal worden geopend. Dit brengt dan ook een hele hoop flexibiliteit met zich mee voor uw bedrijf. Ten slotte leveren wij ook diverse diensten voor de telefonie binnen uw bedrijf. Het is natuurlijk erg belangrijk om als MKB onderneming goed bereikbaar te zijn.

ICT op maat voor uw MKB bedrijf

Dankzij het brede scala aan mogelijkheden van ICT TeamWork, gevestigd nabij Den Haag, bieden wij voor ieder MKB bedrijf de juiste oplossingen voor de IT binnen hun bedrijf. Hierbij kunnen we echt maatwerk leveren. Graag horen wij van u wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf. Bel daarom snel naar +31 (0)79 – 363 31 00 en ontdek de veelzijdige mogelijkheden die wij bieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uw naam*
Uw e-mail*
Onderwerp*


Uw bericht
Velden met een * zijn verplicht

ICT TeamWork

Denemarkenlaan 2
2711 EL Zoetermeer
Algemeen: +31 (0)79 - 363 31 00
Servicedesk: +31 (0)79 - 363 31 01
E-mail: info@ictteamwork.nl