+31 (0)79 – 363 31 00 info@ictteamwork.nl
ISO/IEC 27001 Gecertificeerd (BSI ISC-221)

IT oplossingen Den Haag

N

Complete verzorging van uw ICT

N

Vaste prijzen zonder na-facturatie

N

Betrouwbare IT partner

N

ISO 27001 gecertificeerd

Voor alle IT oplossingen voor ICT en IT bedrijven kunt u terecht bij ICT TeamWork, gevestigd in de omgeving van Den Haag. Wij vinden voor alle ICT en IT bedrijven in het MKB-segment in de gehele omgeving van Den Haag wel een slimme, passende en efficiënte ICT oplossing. Hierbij kunt u bij ons bedrijf terecht voor de volledige service omtrent ICT. Wat uw ICT wensen ook zijn, ICT TeamWork brengt ze in vervulling. Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Slimme IT oplossingen voor ICT en IT bedrijven, gevestigd bij Den Haag

ICT TeamWork, gevestigd in de omgeving van Den Haag, levert een breed scala aan IT oplossingen voor MKB bedrijven. Zo kunt u bij ons terecht voor al uw dagelijkse IT werkzaamheden, zoals het beheren van uw servers, werkstations, netwerk en alle andere apparaten die er mee gekoppeld zijn. U kunt bij ons echter ook terecht voor cloud diensten. Deze online werkplek kan altijd en overal worden geopend en biedt u de mogelijkheid documenten gemakkelijk en veilig overal te bewerken, te delen en uit te wisselen. Dit brengt dan ook een hele hoop flexibiliteit met zich mee voor uw bedrijf. Ten slotte leveren wij ook diverse diensten voor de telefonie binnen uw bedrijf. Het is natuurlijk erg belangrijk om als MKB onderneming goed bereikbaar te zijn.

ICT op maat voor uw MKB bedrijf

Dankzij het brede scala aan mogelijkheden van ICT TeamWork, gevestigd nabij Den Haag, bieden wij voor alle ICT en IT bedrijven in het MKB-segment de juiste oplossingen voor de IT binnen hun bedrijf. Hierbij kunnen we echt maatwerk leveren, zodat u optimaal kunt profiteren van onze services. Graag horen wij van u wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf. Bel daarom snel naar +31 (0)79 – 363 31 00 en ontdek de veelzijdige mogelijkheden die wij bieden.

 

  • Velden met een * zijn verplicht

ICT TeamWork

Denemarkenlaan 2
2711 EL Zoetermeer
Algemeen: +31 (0)79 - 363 31 00
Servicedesk: +31 (0)79 - 363 31 01
E-mail: info@ictteamwork.nl