+31 (0)79 – 363 31 00 info@ictteamwork.nl
ISO/IEC 27001 Gecertificeerd (BSI ISC-221)

Kantoor: All inclusive Full Service Werkplek- en Serverbeheer

Met werkplek- en serverbeheer wordt alles binnen de dagelijkse gang van zaken van de ICT afgedekt in een compleet Servicepakket. ICT TeamWork beheert uw servers, werkstations, het netwerk en alle andere apparaten die er mee gekoppeld zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring, monitoringsystemen en de gecontroleerde patching van Windows en veelgebruikte applicaties voorkomen wij problemen op uw servers en werkstations. En mocht er toch een probleem zijn of u heeft een vraag over een bepaalde applicatie, dan dan helpen wij u graag.

En dat zonder bijkomende kosten. Er zijn geen lange uitputtende lijsten die beschrijven wat wel of geen onderdeel is van de serviceovereenkomst: Simpelweg alle werkzaamheden binnen de beheerde omgeving vallen er onder.

Met overzichtelijke periodieke rapportages en gesprekken wordt u op de hoogte gehouden van de conditie van uw systemen, het aantal en de aard van de behandelde incidenten en de ontwikkelingen binnen uw netwerk. U haalt de kennis en kunde van ICT TeamWork in huis waardoor u geen omkijken meer heeft naar ICT. Wij noemen dat All Inclusive Full Service: alle dienstverlening die u van een betrouwbare en betrokken ICT partij mag verwachten voor een vast bedrag per maand.

Neem contact met ons op

ICT TeamWork

Denemarkenlaan 2
2711 EL Zoetermeer
Algemeen: +31 (0)79 - 363 31 00
Servicedesk: +31 (0)79 - 363 31 01
E-mail: info@ictteamwork.nl