+31 (0)79 – 363 31 00 info@ictteamwork.nl
ISO/IEC 27001 Gecertificeerd (BSI ISC-221)
N

Complete verzorging van uw ICT

N

Vaste prijzen zonder na-facturatie

N

Betrouwbare IT partner

N

ISO 27001 gecertificeerd

Door gebruik te maken van een online werkplek, kiest u voor eenvoud, gemak, veiligheid en natuurlijk flexibiliteit binnen uw bedrijf. Iedereen in uw team kan namelijk werken waar en wanneer hij maar wil, door simpelweg online in te loggen. Hierbij hoeft u zelf helemaal geen complexe techniek in huis te halen, maar neemt u simpelweg de diensten van ICT TeamWork af.

Bescherm uw gegevens door middel van een online werkplek

Wanneer u gebruikmaakt van de online werkplek van ICT TeamWork hoeft u er niet meer bang voor te zijn dat u al uw gegevens kwijtraakt. Hier worden namelijk dagelijks back-ups van gemaakt naar een tweede datacenter. Uw gegevens staan dus altijd opgeslagen op meerdere verschillende locaties. Dat is wel zo’n veilig idee. Dankzij deze werkplek van ICT TeamWork haalt u op een eenvoudige manier een stukje flexibiliteit en veiligheid in huis. Hierbij wordt echt maatwerk geleverd aan u. Wij gaan namelijk met u in gesprek en vormen uw wensen om naar de online werkplek die precies geschikt is voor uw (MKB) bedrijf. Zo kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat de software die belangrijk is voor uw bedrijf wordt opgenomen in de werkplek die wij voor u faciliteren. Zo past de cloud zich aan op basis van úw wensen.

Maak ook gebruik van onze cloud diensten!

Wilt u met uw bedrijf gebruikmaken van een werkplek die online bereikbaar is? Schakel dan de clouddiensten van ICT TeamWork in! Hierdoor hoeft u zich niet langer druk te maken om de technische zaken in uw MKB bedrijf. Bel naar +31 (0)79 – 363 31 00 en ontdek de vele voordelen die de clouddiensten van ICT TeamWork met zich meebrengen voor uw bedrijf!

 

  • Velden met een * zijn verplicht

ICT TeamWork

Denemarkenlaan 2
2711 EL Zoetermeer
Algemeen: +31 (0)79 - 363 31 00
Servicedesk: +31 (0)79 - 363 31 01
E-mail: info@ictteamwork.nl