Microsoft Intune

Beheer mobiele apparaten, apps en pc’s vanuit de cloud met Microsoft Intune op een veilige, compliant manier. Wij helpen met de inrichting en integreren Intune met de rest van de Microsoft 365 werkplek.

Microsoft Intune

Microsoft Intune is onderdeel van onze Managed Microsoft 365 werkplek. Microsoft 365 is een combinatie van Enterprise Mobility + Security (Intune, Windows Autopilot), Office 365 en Windows 10. ICT Teamwork stemt deze technologieën naadloos op elkaar af tegen en beheert je moderne werkplek voor een vast bedrag per maand.

Nu de meeste mensen thuiswerken is security een nog belangrijker onderdeel geworden. Hoe zorg je ervoor dat al je medewerkers veilig gebruik kunnen maken van hun laptop, mobiele telefoon etc? Niet elke medewerker is volledig op de hoogte van alle security risico's vandaag de dag. 

Microsoft Intune is onder deel van Microsoft365 en dient als beheertool voor mobiele apparaten en mobiele applicaties. Met Intune zorg je dat de data op alle mobiele apparaten beschermd blijft. Vanuit één centrale plek worden alle security en compliance regels van je organisatie ingesteld en beheerd. Denk bijvoorbeeld  aan updates van het besturingssysteem of wachtwoordbeleid. het delen van documenten of het gebruik van applicaties. Daarnaast geeft het inzicht in welke apparaten toegang hebben tot welke onderdelen van je organisatie. Dit alles is in te regelen in Microsoft Intune.

Heb je interesse of vragen en lijkt het je leuk om eens dieper in te gaan in wat voor mogelijkheden Microsoft Intune kan bieden voor jouw organisatie. Neem dan vrijblijvend contact met mij op kwinten@ictteamwork.nl 


Office 365
  • mobile device management/
  • bring your own device/
  • continue verbeterde beveiliging/
  • automatische configuraties/
  • Helder inzicht/
  • gebuikersrapportages/

Meer weten? Bellen kan

079 363 31 00 neem contact op