hoe ziet jouw moderne werkplek eruit?

volledig in de wolken met een moderne werkplek aangepast naar jouw wensen

hoe ziet jouw moderne werkplek eruit?

Een moderne werkplek is niet noodzakelijk een werkplek waar allerlei nieuwe technologieën worden ingezet om samen te werken. Het is een werkplek die op basis van behoeften van jouw organisatie zo is ingericht dat je er de komende jaren mee vooruit kunt. Toekomstbestendig, veilig en flexibel.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om deze werkplek te creëren en wij denken graag met je mee over wat geschikt is voor jouw situatie. We hebben het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Als je uit onderstaande stappen elke keer één keuze maakt heb je jouw ideale pakket zo samengesteld.

1. wat heb je nodig?

Microsoft365

Samenwerken in Outlook, SharePoint en OneDrive. Communiceren via Teams. Veilig in de Microsoft cloud. Op elk apparaat beschikbaar gebruikmakend van Intune.

meer informatie

Teamcloud

Je volledige kantoor in de cloud bereikbaar vanaf kantoor, thuis of je vakantieadres. Veilig gehost vanuit ons datacenter.

meer informatie

Hybrid cloud

Gebruik maken van de voordelen van Office 365 maar ook nog applicaties en bestanden op kantoor? Dat kan met onze Hybride Cloud oplossing.

meer informatie
+

2. hoe wil je bellen?

Hosted VoIP telefonie

Je telefooncentrale in de cloud die meebeweegt met de beweging van jouw bedrijf. Schaalbaar en dynamisch.

meer informatie

VaMo

Koppel je mobiele telefonie aan je vaste telefonie. Vast en mobiel, één centrale, overal bereikbaar op je zakelijke nummer.

meer informatie

Microsoft Teams

Bellen en bereikbaar via Microsoft Teams. Bereikbaar op je vaste telefoon, computer en mobiel, met de voordelen van Office 365.

meer informatie
+

3. altijd standaard inbegrepen

ondersteuning en beheer

Je werkplek, lokaal of in de cloud, volledig beheerd en ondersteund. Eén aanspreekpunt voor je ICT, en dat voor een vast bedrag per maand.

digitale veiligheid

Wij houden jouw IT in de gaten. Met monitoring, altijd de laatste updates, gemonitorde antivirus, back-ups en handige rapportages.

/

vrijblijvende aanvraag

Binnen 48 uur een offerte op maat in jouw inbox.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.