Microsoft SharePoint

Je mobiele, intelligente intranet of teamsite

Microsoft SharePoint

Deel en beheer informatie, kennis en toepassingen met collega’s en/of externe voor een optimale samenwerking. Alle informatie direct en snel inzichtelijk op een veilige manier.

SharePoint kan ervoor zorgen dat communicatie zowel organisatiebreed maar ook in teamverband sterk verbetert. Denk bijvoorbeeld aan een intranetpagina voor je organisatie. Een pagina met daarop het laatste nieuws, verjaardagen, jublia's, cursussen of de volledige bedrijfsagenda die netjes in één oogopslag voor iedereen binnen de organisatie zichtbaar zijn. Een schema met aanwezig/afwezig of een smoelenboek met alle AVG proof gegevens van de medewerkers. Of SharePoint ingedeeld op basis van verschillende afdelingen met allemaal hun eigen gecentraliseerde verzamelpunt. Denk bijvoorbeeld aan een HRM-pagina met alle documenten, informatie en medewerkers bij elkaar. Waarbij workflows en geautomatiseerde bedrijfsprocessen het werk stroomlijnen.

SharePoint maakt vergaande digitalisering van bedrijfprocessen en bedrijfsinformatie mogelijk. Microsoft heeft dit niet alleen slim ontwikkeld, maar het is ook nog eens gebruiksvriendelijk. 

Heb je interesse of vragen en lijkt het je leuk om eens dieper in te gaan in wat voor mogelijkheden SharePoint kan bieden voor jouw organisatie. Neem dan vrijblijvend contact met mij op ralf@ictteamwork.nl 


Office 365
  • eenvoudig delen en moeiteloos samenwerken/
  • continue verbeterde beveiliging/
  • documentmanagement, procesmanagement en digitalisering/
  • overal en altijd beschikbaar/

Meer weten? Bellen kan

079 363 31 00 neem contact op