open sollicitatie

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/aWN0dGVhbXdvcmstbmw%3D/62b0616b7b882/av_icttw-medewerkers-2019_17_1_20220620_140043.jpgYXZfaWN0dHctbWVkZXdlcmtlcnMtMjAxOV8xN18xXzIwMjIwNjAyXzEwMjMxMg==


Hi! Wij zijn ict/teamwork. Met een compact team van ICT specialisten zorgen we ervoor dat de werkplekken van onze klanten altijd blijven draaien. Wij nemen ICT heel serieus. En de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen ook. Wij zorgen voor een professionele, relaxte werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om het maximale uit jezelf te halen.

De Teamwork in ICT staat er niet voor niks! Wij werken graag samen, helpen elkaar en denken graag samen na bij ingewikkelde vraagtstukken. Tijdens de sessies en teamuitjes komen deze sterke eigenschappen ons goed van pas. Samen ontsnappen wij weleens uit escaperooms en we brainstormen tijdens pizzasessies! Op de vrijdagmiddagen sluiten we graag samen de week af met een potje tafelvoetbal en natuurlijk een koud drankje erbij!

Spreekt ict/teamwork je aan en denk je ons team te kunnen versterken? Bel of mail ons dan voor een kennismakingsgesprek.

Stuur nu een open sollicitatie!