+31 (0)79 – 363 31 00 info@ictteamwork.nl
ISO/IEC 27001 Gecertificeerd (BSI ISC-221)

Het vertrouwde netwerk van KPN met de persoonlijke service van ICT TeamWork

Optimale bereikbaarheid is essentieel bij modern zakendoen. Onder de huidige marktomstandigheden en met het ‘nieuwe werken’ is de behoefte aan een flexibele telefonie en mobiele data-oplossing groot. Een oplossing die het mogelijk maakt om slagvaardig in te spelen op veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Bijvoorbeeld door snel het aantal gebruikers toe te voegen of te verwijderen en eenvoudig extra functionaliteiten toe te voegen. KPN ÉÉN biedt die flexibiliteit en de zekerheid dat u alleen betaalt voor wat u nodig hebt. Maar bovenal biedt KPN ÉÉN overzicht en eenvoud, zodat u meer tijd hebt voor uw kernactiviteiten.

U hoeft niet te investeren in een nieuwe telefooncentrale op locatie als u overstapt naar KPN ÉÉN. De telefooncentralefunctionaliteiten worden namelijk direct vanuit het netwerk van KPN aangeboden. U betaalt eenmalig een bedrag voor levering en werkzaamheden en eventuele aanschaf van IP-toestellen.

Per maand betaalt u voor de benodigde internetverbinding, eventuele groepsopties (bijvoorbeeld keuzemenu of huntgroep) en een vast bedrag per gebruiker. Dit bedrag is afhankelijk van het gekozen gebruikersprofiel en eventuele gebruikersopties. U heeft keuze uit vier gebruikersprofielen:

Neem contact met ons op

ICT TeamWork

Denemarkenlaan 2
2711 EL Zoetermeer
Algemeen: +31 (0)79 - 363 31 00
Servicedesk: +31 (0)79 - 363 31 01
E-mail: info@ictteamwork.nl