+31 (0)79 – 363 31 00 info@ictteamwork.nl
ISO/IEC 27001 Gecertificeerd (BSI ISC-221)
N

Complete verzorging van uw ICT

N

Vaste prijzen zonder na-facturatie

N

Betrouwbare IT partner

N

ISO 27001 gecertificeerd

Dankzij ICT TeamWork kan uw MKB bedrijf voortaan gebruikmaken van een werkplek die zich online in de cloud bevindt. Dit wil zeggen dat iedereen in uw team kan werken waar en wanneer hij dat maar wil, simpelweg door in te loggen in de cloud. Deze online werkplek in de cloud is overtal ter wereld te benaderen. U kunt er inloggen via uw pc, maar ook via een tablet of zelfs met uw smartphone. Dat is de flexibiliteit die werken in de cloud met zich meebrengt!

Eenvoudig en gemakkelijk uw eigen werkplek online in de cloud

Wanneer u ICT TeamWork inschakelt voor onze clouddiensten, hoeft u uzelf geen zorgen meer te maken over het technische aspect hiervan. U haalt de complexe techniek achter de online werkplek in de cloud namelijk niet zelf in huis, maar neemt simpelweg onze diensten af. Zo kunt u dus al op een gemakkelijke en eenvoudige manier gebruikmaken van de vele voordelen die werken in de cloud met zich meebrengt. Dat zijn er nogal wat. Zo biedt werken in de cloud meer dan alleen maar een hoge mate van flexibiliteit binnen uw MKB bedrijf. Het brengt bijvoorbeeld ook flink wat extra veiligheid met zich mee. Dat komt omdat er dagelijks back-ups worden gemaakt van uw gegevens naar een tweede datacenter. Zo weet u zeker dat u niet plots alles kwijtraakt en dat is wel zo’n veilig idee.

Vele voordelen voor minimale kosten

U kunt al gebruikmaken van de flexibiliteit, eenvoud en veiligheid van werken in de cloud tegen minimale kosten. Zo hoeft u geen investering te doen, maar betaalt u per gebruiker. Dat scheelt flink in de kosten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van een online werkplek in de cloud voor uw bedrijf? Neem dan contact op met ons door te bellen naar +31 (0)79 – 363 31 00. Wij vertellen u graag meer over de innovatieve diensten die wij kunnen leveren aan uw bedrijf.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uw naam*
Uw e-mail*
Onderwerp*


Uw bericht
Velden met een * zijn verplicht

ICT TeamWork

Denemarkenlaan 2
2711 EL Zoetermeer
Algemeen: +31 (0)79 - 363 31 00
Servicedesk: +31 (0)79 - 363 31 01
E-mail: info@ictteamwork.nl